Ojojoj vad jag sett folk laga denna pasta. Till slut kändes det som att jag redan ätit den 100 gånger. Blev så trött på den att jag lovade mig själv att jag aldrig skulle laga den. Men sen gjorde jag såklart det ändå. Om något så enkelt är gott vill jag veta. Du behöver (till 2 portioner): 1 förpackning körsbärstomater 150 gram fetaost 2 vitlöksklyftor Några matskedar olivolja Basilika Pasta Lägg körsbärstomater, fetaost och vitlök i en form. Ringla över olivolja och tjoff in i ugnen. Låt det rosta till sig på hög värme i cirka 25 minuter. Koka pasta när det börjar bli klart. Klart! Mosa ihop allt med en gaffel. "Should look like this", som alla TikTokare säger. Var förresten försiktig med tomaterna. Jag råkade spruta kokhet tomatsaft över min hand. Gjorde ont : ( Blanda festaostsåsen med pasta, toppa med basilika och tadaaa klart. En överskattad rätt måste jag medge. Det ser godare ut än vad det är. Jag rekommenderar att krydda med extra salt och peppar. Kanske slänga i lite chili, lök och buljong dessutom. Det vore också gott att toppa med t.ex. rostade pinjenötter. MEN. För att vara så enkelt är det definitivt godkänt. Man kan inte klaga på mat som lagar sig själv.