Vad händer med vädret? Hur kan det ens finnas mer vatten kvar i molnen? Jag kommer på mig själv med att tänka hösttankar. Vill baka kanelbullar och tända doftljus. Det är ju helt bakvänt det här. Jag har brunutansolat benen för tusan!! Men detta eviga regn verkar vara väldigt lokalt, för hela min Instagram verkar ha sol. Mamma som är tre mil bort sitter tydligen på uteservering. Fattar noll. Någon kanske har installerat en rörlig back drop utanför mina fönster? Borde kanske lämna lägenheten för att se om det är på riktigt. I ALLA FALL. Jag har det bra här i min lägenhet. Tycker ju om att vara hemma. I skrivande stund har jag inte varit utanför dörren sedan i söndags. Haha. Nu till rubriken. Jag är besatt av tonfiskröra just nu. Äter det på mackor, knäckebröd eller riskakor till både frukost och lunch. Tänkte därför dela receptet! Det är i och för sig inte jag som ska ha credd, utan Kenza. För det var hos henne jag såg det först. Så Kenzas tonfiskröra kommer här! Tips är att göra om röran utifrån eget tycke. Man kan ha i kapris, saltgurka, paprika, majs eller precis vad man vill. Jag valde att ha i körsbärstomater exempelvis. En burk tonfisk och hackad rödlök. Jag brukar ta lite mindre än en fjärdedel lök ungefär. Mår ibland dåligt när jag äter rå lök?! Så tråkigt men så äre. Hacka sen upp vad du vill, jag valde tomater som sagt. Blanda sedan i majonnäs (om F frågar har jag gjort den själv) (han kommer iofs inte tro dig) (en gång ansträngde jag mig som tusan och vispade ihop tre olika typer av majonnäs, aioli och hela köret till en myskväll och han ba "neeee du har köpt dom") (han är en majjosnobb) och creme fraiche med smak av paprika och chili. Salta, peppra och rör runt. Så himla gott!