Igår hade man velat vara ihop med mig. För den som var det fick komma hem till det här! Mysmiddag! Massa gott som ost, oliver, vinägerchips, mozzarella & tomat och jordgubbar. Och denna favorit: Gambas al ajillo (eller Gambas pil pil som det också kallas). Bästa förrätten jag vet. Jag beställer alltid det när det finns på menyn. Jag vet inte om jag bloggat om min gambas tidigare. Men oavsett tåls det att upprepas! Här kommer receptet. Om man nu kan kalla något så enkelt för recept. Ingredienser: Räkor Olja (jag använde hälften rapsolja och hälften olivolja) Vitlök Persilja Chili Salt Gör såhär: Skala räkorna, finhacka chili, vitlök och grovhacka persilja. Hetta sedan upp allt förutom räkorna i en stekpanna. Glöm inte att salta. Rör i räkorna precis innan servering. Detta kan självklart göras i ugnen också. Låt ugnsformarna stå inne tills de puttrar i mitten och tillsätt sedan räkorna. Oavsett hur det tillagas är det viktigaste att räkorna ska i först i slutet. De ska bara precis bli varma, annars blir de sega. Men detta gäller ju alla rätter med räkor, så det har ni säkert koll på. Ät med något bröd till att doppa i oljan. Smaklig måltid! Skål då! Någon som vet hur jag får min duk ”skrynklig”, men inte inte fullt såhär skrynklig btw? Skippa torktumling? Spraya med vatten? Stryka lite hastigt? Trodde den skulle hänga till sig själv, men det gör den inte.