Hannahs bjuder ibland på en otrolig förrätt/tilltugg som jag äntligen bad om att få receptet på. Detta är för gott för att vara en hemlighet. Så håll i er för här kommer det nu! Du behöver: Ugnsrostade tomater 1 låda körsbärstomater cirka 1 msk chiliflakes cirka 2-3 msk olivolja salt & peppar Fetaostkräm 2 paket fetaost 1 paket philadelphiaost saft från en halv citron en näve basilika 1 msk honung 1-2 rivna vitlöksklyftor cirka 3 msk olivolja salt & peppar Lägg tomaterna i en ugnsfast form, häll över olivolja, chiliflakes, salt och peppar. Kör i ugnen på 225 grader i cirka 20 minuter eller tills de har spruckit lite och fått lite färg. Då kan det se ut såhär. Ta ut och låt svalna. Två tips från Regina från framtiden: 1) baka de längre, kanske på lite lägre värme så att de blir mer "soltorkade", 2) dela tomaterna i mindre bitar så blir inte munsbitarna så stora sen när det är dags att äta. Kör ner alla ingredienser i fetaostkrämen i en matberedare (jag använde stavmixer) och mixa till en slät kräm. Om den är för fast kan man tillsätta mer olivolja. Min blev väldigt fast så jag tillsatte faktiskt även lite vatten. Denna kräm är sinnes. Kan tänka mig att den även är supergod som sås till grillat i sommar. Bred ut på en tallrik (helst lite djupare) och gör en grop i mitten. Lägg tomaterna i gropen och ringla över tomatolivoljan över och runt om. Servera med crostini eller baguette. Ät! Obs på bilden här ovan har jag endast monterat halva mängden eftersom det bara var till mig och F och jag var osäker på om vi skulle orka allt. SÅ HIMLA GOTT!! Laga detta genast!!