Jag insåg idag att jag antagligen inte kommer kunna åka till Norge i sommar. Kanske inte alls i år? Blev så ledsen när jag insåg det. Har noll problem med att inte kunna resa någonstans och har inte ens tänkt på det som något negativt utan har snarare sett fram emot en sommar hemma. Vi hemestrade ju förra sommaren och det var hur mysigt som helst. Men att inte få träffa min familj på obestämd framtid. Nej, men usch så jobbigt det blev nu. Men det var inte det jag ville prata om. Jag ville dela ett recept på fetaostbiffar som vi åt igår. Så galet goda! Receptet kom i en matkasse, så det är inte något jag uppfunnit. Men det behöver se dagens ljus. Ingredienser: 2 förpackningar fetaost (300 g) 1 ägg 3 msk vetemjöl 1 msk olivolja 2 krm cayennepeppar 1 dl ströbröd Gör såhär: Smula ner fetaosten och rör ihop allting förutom ströbröd till en smet. Häll ut ströbröd på en tallrik. Gör 8 biffar av fetaostsmeten och vänd runt dem i ströbrödet. Stek i olja cirka 4 minuter på varje sida. På bilden: Fetaostbiffar med rostade rotfrukter (potatis, morötter och rödbetor), gräslökssås (gräddfil med hackad gräslök, salt & peppar) och sallad med kålrabbi. Ät det i helgen!