Idag var jag sugen på "wok" med lövbiff. Sagt och gjort. Det blev jättegott. Tänkte att ni ville se hur jag gjorde! Jag skar upp alla bra saker jag kunde komma på. Eller först satte jag igång råriset, eftersom det tar för evigt att tillaga. Tillbaka till grönsakerna, det blev morötter, broccoli, paprika och chili. Purjolök också, men det är inte på bild eftersom jag hade i det sist då den blir så mjuk annars. När riset hade en liten stund kvar började jag steka grönsakerna i olja. Jag pressade i en vitlöksklyfta och hällde i generöst med sesamolja och soja. Purjolöken sitter snällt bredvid och väntar och under tiden kan man börja skära lövbiffen i strimlor. Sen i med den. Den tar typ ingen tid alls att tillaga. Råriset blir klart så småningom och om man vill kan man ha i hackad persilja. Mest för att persilja är så gott. Några minuter innan det är dags att äta kan man lägga i purjolöken, så har den fortfarande tuggmotstånd. Klart! Ääääät.