Jag provade en quornfärs när vi gjorde tacopaj för några månader sedan, men tyckte inte om den alls. Konsistensen blev bara mosig och konstig. Men idag provade vi vegofärs från märket Anamma istället och den kan jag verkligen rekommendera! Bra konsistens och det blev som helt vanlig köttfärs. Ingen stor skillnad i alla fall. Titta! 100% veganskt köttfärssås. Förutom kanske buljongen vi hade i skafferiet, vet inte vad den innehåller. Flera av er länkar artiklar som kritiserar What the health till mig. Tack så mycket, men jag har faktiskt redan läst och håller (till stor del) med om vad som skrivs. Jag tyckte också att dokumentären var överdriven och vinklad (efter den första känslan som var att jag ska aaaaaldrig äta kött igen i hela mitt liv och fyfan vad äckligt VAD HÅLLER JAG PÅ MED...haha). Men alla kommer ju ändå till samma slutsats, att det ÄR vettigt att dra ner på kött och animaliska produkter. Så that's what I'm gånna do.