Först ut det här såklart. Fredagsplock! Finns ju inget bättre. Köpte varsin kronärtskocka också. Man öppnar hela som en blomma och sen lägger man en klick smör på själva kronärtskockshjärtat (ta bort "håret" först). Min favorit är att blanda smör med citron och flingsalt, men alla varianter funkar. Sen doppar man bladen i "dipskålen" och när man ätit upp dem är själva hjärtat marinerat i smör. LÄGGAVVADGOTT. Har lärt mig det av Sandra Beijer. I lördags blev det utflykt med vår kompis Marcus. Han har blivit en riktig skogsmulle. Han vandrar vid varje givet tillfälle och har typ sovit mer i tält (själv!) än hemma senaste året. Tacksamt för oss som bara kan ringa när som helst och be honom ta med oss ut. Det blev Klåveröds strövområde! Killarna lärde mig att man kan dra i den där "solen" när man tar bild med mobilkameran (som finns vid symbolen man fokuserar med) för att bestämma hur mycket ljus kameran ska släppa in. Jag hade ingen aning!! "Jag trodde influencers hade koll på sånt", sa Marcus. Haha man kan ju tro det. I alla fall. Fick mycket mer skogiga bilder då. Åt matsäck. Och spanade efter ugglor. 🌲 God mat och utflykt. Vad mer kan man begära av en helg.