Jag tänkte att ni vill se vad jag bjöd på igår. Förrätt: Räkor i olja med persilja, chili och vitlök. Bröd till. Huvudrätt : Ugnsbakad lax med rotfrukter (sötpotatis och rotfruktschips på tallriken, potatis bredvid) och sparris. Hade tre såser att välja på varav en var en örtsås jag gjorde själv. Dessert: Chokladfondant med Ben & Jerrys Phish food (är SÅ nöjd med hur jag lyckades få in havstemat där). Det blev bara en bild på desserten för att jag var så missnöjd med mig själv, haha. Alltså det var inget fel på den. Den blev verkligen jättegod. Men jag ville ju servera den fint på tallriken utan formen. Till maten drack vi vin som jag fått hjälp på Systembolaget att välja ut. Ett vitt vin till förrätten och ett rosévin till huvudrätten. Jag borde göra så oftare, vinen passade verkligen jättebra och lyfte fram smaker (haha, hur gammal låter jag inte?!). Allting verkade uppskattas jättemycket och alla åt upp. Så kul att få bjuda mina fina vänner!