Jag gjorde som sagt Pulled pork häromdagen och ÅH vad gott det blev. Hade kunnat äta det varje dag. Vi borde dock haft inne den i ugnen ännu längre. Men komigen. Hur länge ska man behöva vänta egentligen?? Höll ju på att spricka av sugenhet. Såhär gjorde vi: Först stack vi köttet (en benfri fläskkarrébit) med gaffel för att alla kryddor och annat trevligt skulle få tränga in. Jag läste i ett recept att man inte behöver putsa köttbiten, så då slapp vi det besväret. Sen plastade vi in den och lät den vara i kylen i några timmar. Vi kryddade med salt, peppar, rökt paprika, paprika, peppar, spiskummin, farinsocker, och lite kanel. Sen smörjde vi på lite barbequesås också. Efter det tog vi ut köttbiten och lade i en ugnstålig gryta. Vi grovhackade massa lök, chili och vitlök som vi lade ovanpå. Vi överdrev nog lite med löken kan vi känna såhär i efterhand. Men äh. Älska lök. Sen kommer det roliga: blanda såsen. Här kan man göra vad man vill egentligen. Jag blandade barbequesås med äppelcidervinäger, whisky och de ovannämnda kryddorna. Vi gjorde betydligt mer än vad som syns på bild. Häll på såsen. Spara lite om ni vill hälla på mer efterhand eller om ni vill ha sås bredvid senare när ni äter. Nu kommer det tråkiga. Sätt in grytan med lock i ugnen (125 grader) och väääänta. Flera timmar tar det. Ju fler desto bättre. Cirka 4-8 timmar. Det ska gå att dra isär köttet med gaffel när det är klart. Kolla till grytan ibland så att det inte bränns i botten och ös den, häll även på mer sås om det behövs. Skulle det bli vattnigt så kan man sätta locket på glänt en stund. Dra isär köttet med en gaffel och tadaaaaa! Och servera med önskvärda tillbehör. Som baguetter, sallad och créme fraiche (här med vitlök i). Andra tillbehör som jag tror varit awesome är grillade majskolvar, all typ av sallad, salsa, coleslaw och bakad potatis.