Jag fick tag på köttfärs till slut. MEN när jag skulle börja laga mat upptäckte jag att jag glömt köpa fetaost som jag egentligen ville ha i min biffar. Haha, det är inte min dag idag. Det här blev det: Biffar med soltorkad tomat, chili och vitlök. Kantarellsås och potatis. Jag var sugen på kantareller idag, men tyvärr såg de i affären inte så fina ut, så jag köpte bara några stycken och hade som garnering. I såsen använde jag mig istället av konserverade kantareller. Jag brukar aldrig använda sådan "fulmat", men enligt Jamie Oliver är det helt okej om det ska vara i gryta eller sås. Och Jamie är min idol, så okejdå. Det blev jättegott! Snabbrecept: Pannbiffar Hacka chili, lök, soltorkade tomater och pressa en vitlöksklyfta. Blanda med köttfärsen och ett ägg. Forma till önskad form och stek. Kantarellsås Stek kantarellerna, häll i sky från biffarna, i med grädde, kantarellfond och ev lingonsylt om sötma önskas. Om ni vill att såsen ska vara tjock så använd mjöl eller såsredning. Salt och peppar i allt såklart. Ät och njut!