Så fyllde han 4 år. Min älskade pojke. Vi fortsatte traditionen med present och ballonger som väntade på bordet när han vaknade, och såklart sifferljus i en dammsugare. Hämtade honom lite tidigare på förskolan och så fick han välja fika på vägen hem. Jag valde fruktbakelser till mig och F. Har varit så taggad på att testa sen jag såg på Tiktok. Men alltså dessa från Finess var sådär. Har dock förstått att vissa bagerier gör de bättre än andra. Tips på var man ska köpa fruktbakelse i Helsingborg? Till middag slog jag på stort och gjorde Boeuf bourguignon (hundra procent en googlad stavning). Jag läste säkert tio recept innan jag bestämde mig för min version. Älskar att göra så inför att laga nya rätter. Den fick puttra i många timmar och blev otroligt god. Min nya favoritgryta! En annan dag var det födelsedagsprepp inför helgens kalas. Henris farmor gör de godaste bullarna jag ätit, så jag bad henne komma och hjälpa oss baka. Vi pratade i telefon och gick igenom ingredienserna. Sen frågade hon mig om jag har en köksmaskin. Nej, svarade jag. "Men hur gör du när du bakar bullar då?", frågade hon. "Det gör jag aldrig", svarade jag : )) Hemligheten är alltså mandelmassa! Har frysen full nu. Mycket lyxigt. Det blev två kalas. Ett för familjen på lördagen och ett för kompisarna på söndagen. På lördagen körde vi tilltugg och fika. Man fick göra sin egen pastasallad! Istället för att röra ihop allting fick alla välja vad de gillar. Basen var pastaskruvar som jag smaksatt med olivolja, vinäger, pesto, salt och peppar. Sen hade vi tillbehör som exempelvis fetaost, oliver, soltorkade tomater, såser, ruccola, gurka, tomater osv. På söndagen var det dags för barnkalas! Jag klädde in bordet med papper (finns att köpa på IKEA som en stor rulle) och lade fram pennor så att barnen kunde rita på bordet. Det kan man spara sen och ha som inslagningspapper.Köp INTE såna här tutor btw. Haha stort misstag. De förbjöds efter två minuter. Sofie passade på att bebismysa under tiden Frans röjde runt <3Mycket lyckat kalashelg!