I samarbete med Picadeli. Åh! Jag bara älskar att vi kan sitta och äta lunch ute nu! Vi tog med oss en handduk att picknicka på sen gav vi oss ut på jakt efter en gräsplätt i industriområdet. Vi hittade faktiskt en, woho! Såhär ser alltid min sallad ut när jag plockar den själv. Hälften morötter. Älskar morötter! Jag brukar faktiskt inte plocka så mycket saker, det blir oftast bara sallad, morötter, soltorkade tomater och kräftstjärtar (och såklart några bitar mango till efterrätt). Det är väl just det som är bra med att kunna plocka själv, man kan välja precis vad man vill ha, ta hur mycket man vill av det och slippa betala för sånt man inte är sugen på. Jag och mina kollegor pratade om det här med plocksallad på lunchen häromdagen och vad vi brukar välja. Det skiljer sig verkligen så mycket. Någon valde typ bara pastasallad, kyckling och ost, haha. Vad brukar ni ta? Ni har säkert sett salladsbarerna som finns i bland annat mataffärer? På Malmö central finns det en på pressbyrån och en i mataffären, Picadeli heter märket. Jag är faktiskt imponerad över hur fräscht det alltid är, dessutom är det så enkelt! Jag vet inte hur många gånger det räddat mig när jag glömt mat på morgonen! Läs mer om Picadeli här. Fick förresten bästa tipset från min praktikant Lisa! Hon berättade att hon ibland köper lite för att ha som topping så sin soppa. Så briljant! Så det har jag gjort någon gång när jag haft soppa med mig så att den blir roligare. Lite kräftstjärtar på en grönsakssoppa så känns det ju typ som en nyårsfest eller något.