Hur äter ni kiwi? Delar ni den på mitten och äter med sked, eller gör ni som jag och äter hela frukten inklusive skalet? Jag brukar skära upp den i bitar och sen äter jag, typ som man skulle göra med äpple, eller så skivar jag den typ som man gör med gurka. Jag förstår inte varför man krånglar med sked? Skalet är dessutom gott, lite syrligt liksom. Skär man kiwin i bitar märker man knappt skalet. Varför ta bort det? F tyckte däremot att jag var jättekonstig och bara "men den är ju hårig?!". Jaha? Men det är ju persikor också? Hur gör ni? När vi ändå är inne på sked+frukt-temat. Något jag aldrig förstått mig på är folk som äter grapefrukt med sked. Jag ser det på bilder överallt. Var är logiken där? Det måste ju spruta och stänka grapefruktsaft? Får man ens upp allt med skeden? Jag äter inte grapefrukt själv, men det måste väl vara som att äta apelsin och det skulle kännas väldigt ineffektivt att förtära en sådan med sked.