Jag bestämde middag utifrån vad som var på extrapris i mataffären. Praktiskt när man kan göra så! Jag hittade falukorv och blev sugen på att göra korv stroganoff, det är ju nostalgiskt om något. Men korv stroganoff är så tråkigt, så jag satte en twist på det och tillagade med chili och persilja. Här är ingredienserna minus grädde och kryddor. Älskar att det är så enkelt att tillaga. Man steker lök, chili, korven och blandar sedan i tomatpuré och grädde. Jag kryddade med peppar, paprikapulver och salt. Jag tror det var Jamie Oliver som en gång sa att att tomatpuré blir godare om man steker den. Jag minns inte varför (tror det var för att den inte blir lika besk?) och vet inte om det är så, men jag gör det ändå. När allt var klart strödde jag på hackad persilja. Sen åt jag med råris. Det blev jättegott! En mycket roligare version av korv stroganoff, men sen har jag ju en thing för chili.