Haha. Ja. Då kommer historian om tårtan. Jag tänkte, som ni vet, egentligen göra en kitkat-tårta till min födelsedagsfest. Men jag tycker att tårta är skittråkigt och vanliga tårtbottnar kändes trist. Så jag kom på den fantastiska idén att ha Frödinges kladdkaka som tårtbottnar istället. Jag bestämde mig för det och så förberedde jag nutellamousse och hallonmousse att ha mellan lagren. Jag tänkte att en kladdkaka var för tjock och att tårtan skulle kollapsa, så därför hade jag en hel längst ner och den andra kladdkakan delade jag i två delar horisontellt. Det gick mycket smidigare än vad jag trodde och till att börja med såg tårtan hur bra ut som helst. Men sen... Helt plötsligt så liksom sprack alla delar. Haha, den bara gick sönder. Det var precis som att den smälte när den kom i kontakt med det andra. Så resultatet blev allt annat än bra. Det gick knappast att sätta kitkat runt och göra en fin tårta av det. Jag bestämde mig för att ge upp, men så kom min pojkvän med den genialiska idén att vi skulle trycka ner den i en springform och sätta in den i frysen. Det är synd att jag inte har bilder på det förloppet, det var seriöst nutellamousse i hela köket efter att vi tappert försökt få ner den i formen. Men det blev bra till slut och vi hällde på resten av nutellamoussen och så fick den stå i frysen tills gästerna kom. Och det konstiga var att den ändå blev bra! Den blev god och mycket bättre än förväntat trots att den inte blev som den ursprunliga idén överhuvudtaget. En stund innan jag gav upp. Efter att den varit i frysen.