Jag hakade på "trenden" med grönkålchips igår. Jag har sett det lite överallt på sistone och var såklart tvungen att prova. Jag menar hur perfekt vore det inte med chips som är goda och dessutom nyttiga?? Det är hur enkelt som helst. Ingredienser: Grönkålsblad, olja, flingsalt och chiliflakes. Gör såhär: Lägg grönkålen på en plåt, ringla över olja och strössla över salt och chiliflakes. Överdriv inte saltet läste jag överallt, så det gjorde jag inte. In ugnen på hög värme, typ 200 grader och låt "chipsen" vara inne typ 7-10 minuter. Håll koll, det är ganska lätt att råka bränna dem märkte jag. När de är klara ser de ut såhär. Kanske lite mindre bruna, tror jag brände några. Betyg: Mycket godare än jag trodde! Men om jag kommer att göra grönkålschips ofta? Svar nej. Det luktade kål i hela lägenheten och grönkål kan inte ersätta chips helt och hållet. Men det kan helt klart vara ett alternativ ibland. Testa om ni är nyfikna!