Lördagen var en så fantastisk dag i största allmänhet. Vi gick ute och bara gick och gick och gick. Det var så fint väder att man bara liksom ville fortsätta gå. När vi kom hem kom vi på att vi nog behövde äta något också. Dagen hade bara försvunnit och klockan var rätt mycket så vi begav oss till affären med tanken om att köpa något "enkelt", något som "går fort". Det är dock ett knepigt begrepp i vår värld. När vi ska köpa något som "går fort" slutar det ändå alltid med att vi står och marinerar något själva, gör en sås från scratch, eller, som i detta, fall skalar massa räkor. Vi bestämde nämligen att lördagen var en ypperlig räktoast samt Cava-dag och köpte därför med oss ett halvt kilo räkor, samt toast och tillbehör. Sjukt att ett halvt kilo räkor blir cirka 130 gram räkor och resten skal (vi vägde). Jag visste att det var mycket skal, men trodde faktiskt inte det var SÅ mycket. Det blev toast med smör, sallad, gurka, räkor, majonnäs, citron och massa dill och cayennepeppar. Lita hallon i Cavan också för att göra det hela festligare. Efter maten insåg vi att vi hade alla ingredienser för att göra Gino, så det fick bli så. Tog till mig ert tips om att låta ugnen stå på glänt och släppa ut fuktigheten så att chokladtäcket skulle bli bättre. Ugnen ville inte vara öppen av sig själv, så fick hitta på en lösning. Det blev dock inte bra denna gång heller. Jag tänker att problemet är att det blir för "tjockt" när jag använder dessa formar. Får prova i tallrikar nästa gång. Sedan såg vi ett avsnitt av Upp till bevis och gissade fel på allihop (vi är så sämst på det) innan vi somnade.