<p style="text-align: left;"><a href="http://egoinas-se.devstuff.se/wp-content/uploads/2011/08/DSC_1251.jpg"></a><a href="http://egoinas-se.devstuff.se/wp-content/uploads/2011/08/DSC_1249.jpg"></a>Jag fick Cheesecake-cravings och bestämde mig för att slänga ihop en.</p> <p style="text-align: left;"> </p> <p style="text-align: left;">Nä, jag vet. Jag hatar bloggare som skriver så. Det är inte bara att slänga ihop något. Vem har sådana ingredienser hemma?</p> <p style="text-align: left;"> </p> <p style="text-align: left;">Jag hatar att baka. Det blir alltid misslyckat. Att baka är inte som att laga mat. Det är kemi. Ett litet mini-mått för mycket av något och allt går åt helvete. Och sen vet ni ju hur jag är med recept. Jag hatar det. Jag orkar inte att någon ska bestämma exakt hur jag ska göra och brukar därför trotsa med att trixa och byta ut något. Idag bytte jag ut creme fraiche med jordgubbsyogurt. Det låter godare.</p> <p style="text-align: left;"> </p> <p style="text-align: left;"><strong>Så antagligen blir det misslyckat idag med. Tiden får visa. Men jag tänker fan äta det ändå.</strong></p> <p style="text-align: center;"> </p> <p style="text-align: center;"> </p> <p style="text-align: center;"> </p> <p style="text-align: center;"> </p> <p style="text-align: center;">I kylen just nu. Ska stå där en timme. Kan tiden gå lite fortare tack?</p> <p style="text-align: center;"> </p> <p style="text-align: center;"> </p> <p style="text-align: center;"> </p> <p style="text-align: center;">Det bästa med att baka är att man får lov att äta under tiden. Digestivekex med nutella är typ det bästa som finns.</p> <p style="text-align: center;"> </p>