Skulle laga smarrig kycklinggryta till middag idag och medan jag pratade med Sofie i telefon (tack för trevligt samtal fina du!) kryddade jag mitt mästerverk. Jag var nog inte så koncentrerad som jag borde varit för när jag lagt på upptäckte jag att jag dödat den med cayennepeppar och inte curry som jag trodde att det var. Där stod jag och öste på med krydda och förstod inte varför grytan aldrig fick en gul ton. Jag vet nämligen på färgtonen när den är perfekt. Men den blev snarare....grön? Och istället för att faktiskt ta en titt på etiketten på min arma burk dunkade jag i ännu mer krydda. När det fortfarande verkade skumt valde jag att smaka på "curryn" för att se om det var fel på den. Och ja. Jag fick bekräftat att det bara var fel på mig. Jag spädde ut den med grädde, men resultatet blev ändå...ja...starkt. Så är det sant att stark mat ökar förbränningen så kommer jag drunkna i min egen hud imorgon. Ris och majs för att dämpa elden i munnen. Och vatten vatten vatten.