Trumvirvel..... Banan- och kokoscheesecaken var sjukt god. Den blev inte riktigt som vi tänkt oss, tror vi misslyckades med gelantinet. Men smaken var det inget fel på. Här kommer receptet: Ingredienser:225 g småkakor med chokladbitar. (Vi använde digestivekex).4 msk smör350 g medelfet mjukost.Knappt 1 dl strösocker.50 g kokos.2 msk kokoslikör (Detta ignorerade vi).2 mogna bananer.125 g mörk blockchoklad.7 g gelantinpulver.3 msk vatten.1 1/2 dl vispgrädde. Tillagning:1) Krossa kakorna. Smält smöret och blanda det med kaksmulorna. Tryck ut kaksmeten i botten på en 20 cm stor rund kakform med löstagbar botten. 2) Blanda mjukost, strösocker, kokos och kokoslikör. Mosa bananerna och rör ner dem. Smält blockchokladen och blanda ner den i smeten. 3) Strö gelantinpulvret över vatten i en liten värmefast skål och låt det ligga och bli svampaktigt. Ställ skålen över en kastrull med varmt vatten och rör tills pulvret har lösts upp. Rör ner gelantinet i chokladsmeten. Smeta på fyllningen över kakskalet och låt kakan stå kallt i 2 timmar, tills den har stelnat. Man kan dekorera med bananer och smält choklad. Tänk på att vända bananskivorna i citron så att de inte bli bruna.