Angående din tråd bakom tänderna: när de sätter tillbaka den efter att den har lossnat, slipar de bort det gamla limmet innan eller limmar de ovanpå det? Jag tänker att det håller sämre om de inte fixar till underlaget ordentligt. Jag har haft min tråd i 10 år utan att den har lossnat men någon gång lär det väl hända. - De slipar bort det. Men det kan vara att de är lite slarviga med det eller så. För det håller ju väldigt dåligt och det kan vara en anledning när jag tänker efter. Jag menar, mina tråd satt som berget i tio år innan den lossnade första gången. Ditt hår alltså! Var klipper/färgar du dig? superfint - Hos Matilda på Flätan i Landskrona. Hon är, enligt mig, expert på blonda hår. Blir alltid nöjd efter att ha varit hos henne. Dessutom har hon precis öppnat en egen salong, hoppas verkligen det går bra för henne :) Alltså, nu har du haft bokstaven  ovanför din header i flera dagar. Ska du inte ta bort den snart? - Haha, den har varit där i över ett år!! Sjukt irriterande. Vet inte hur man tar bort den. Någon som vet? Förlåt förresten till er som inte har upptäckt detta förrän nu och kommer störa ihjäl er hädanefter. Som student har jag själv försökt kriga med att göra matlådor då jag märkt att jag börjat lägga ned ALLDELES förmycket pengar på mat, meeeeen: jag hatar att inte ha “good-to-go-matlådor” hemma. Alltså sådana som är färdiga att äta utan att behöva koka potatis/pasta osv till i efterhand. Så nu (efter den onödigt långa bakgrunden till frågan) undrar jag: GÅR det att frysa in pasta som du verkar göra på bilden? Har alltid haft för mig att det inte “går” och att det blir konstig konsistens. Löjligt tacksam för svar. - Så roligt att du frågar! En vän påpekade nämligen det igår, att det inte "går" att frysa in pasta. Jag har ju ingen koll. Jag är ny på det här med matlådor och att värma mat i mikrovågsugn. Trodde pasta fungerade helt fint. Jag får helt enkelt återkomma i ärendet och se vad jag tycker. Vad är det annars som gäller? Grytor..och typ ris? Fick höra att potatis inte heller blir så bra. :) Skulle bli såå glad för receptet på efterrätten! - Malin hälsar att den heter Frozen Peanut Butter Cream Pie och att receptet kommer från boken United States of Cakes. Jag googlade till er! HÄR har ni! :) Åh vad mysigt ni verkar ha haft det! Funderar på en sak bara, vad du inte orolig att din stalker skulle dyka upp? När du gick ut med tid och plats osv? Eller har det lugnat sig? - Jo. Jag är alltid det. Men jag har kommit fram till att jag inte kan leva så. Vill han söka upp mig kommer han tyvärr lyckas med det ändå. Det har lugnat sig om man jämför med hur det var för några år sedan, men det har inte upphört. Han hör av sig fortfarande. Känner mig så sviken av det svenska rättssystemet :( Nu när du börjat att arbeta antar jag att du tidsinställer inlägg.. Men ställde du detta på 09.57 avsiktligt haha? Jag har isåfall samma tvångstanke ställer alltid väckarklockan på typ 05.56 eller nåt;p - Haha! Nej, skulle jag tidsinställt så hade jag garanterat valt ett jämnt nummer. Men inte 09.00 (för jag gillar inte 00 och 30 av någon anledning...), men typ 09.02 eller 09.26. Jag skriver inläggen när jag är ledig, sparar som utkast och sen publicerar jag om jag får någon sekund över på jobbet. Jag skulle lika gärna kunna tidsinställa, men ibland fungerar det inte och inläggen kommer inte upp. Därför publicerar jag istället. Ska lösa det problemet. Men bloggar såklart inte under arbetstid :)