Du har skrivit att du inte har en micro, och jag undrar hur du gör med rester? Alltså hur värmer du på maten? Du verkar ju vara en person som tar vara på rester och inte slänger i onödan. Detta är den vanligaste frågan jag får när jag säger att jag inte har en micro. Alltså jag förstår faktiskt inte vad det konstiga är? Hur tror ni att man värmde mat innan microns tid? Tror ni att det inte gick? Att man kastade alla sina rester eller åt maten kall? Jag värmer mat i kastruller, stekjärn eller i ugnen. Är det till exempel spagetti tar jag lite vatten i kastrullen och är det en gratäng sätter jag in den i ugnen. Jag har aldrig varit med om att det funnits någon mat som jag inte kan värma. Det enda som inte fungerar utan micro är micropopcorn (buhu) och vissa färdigrätter (inte buhu). Jag förstår faktiskt inte varför folk tillber microvågsugnar. Ja, det är lättare och aningen mer effektivt, men det smakar ju tusen gånger bättre när man värmer den old school?